Monitoring

Egy jól működő szervezet alapja a folyamatos vezetői figyelem a folyamataikra, nincs ez máshogy az informatikában sem!

A monitoring segítségével kézben tartjuk informatikai folyamatainkat és bármilyen nem várt változásáról azonnal értesül az üzemeltető csapat.

A Megbízó mérete nem fontos, amennyiben rendelkezik olyan folyamattal, mely kritikus a szervezet működése, vagy bevételei szempontjából, és abban informatikai eszközök vagy szoftverek is részt vesznek, mindenképpen javasoljuk egy monitoring rendszer kialakítását.

A monitoring kialakításakor olyan rendszert választunk, mely a legkedvezőbb költség/előny aránnyal rendelkezik, sőt legtöbbször a licenc költsége ingyenes, így csak a kialakítás szakértői díja terheli a Megrendelőt.

Gyakorlatilag bármilyen eszközt, vagy szoftvert, amely állapotjelet tud kiküldeni magáról, legyen az akár egy smart kávéfőző, monitorozni tudunk!

A monitorozás során:

  • Előre beállított állapotértékek alapján tud figyelmeztetést, vagy hibaüzenetet küldeni emailen, sms-ben.
  • Beépített statisztikai funkcióval tud historikus riportokat készíteni, a figyelt eszközök eseményeiről. Gyorsan kimutatható melyik eszközzel mennyi probléma van.
  • Szolgáltatás struktúrákat tud lemodellezni, így egy bizonyos eszköz/szoftver leállása esetén nincs felesleges hibaüzenet a miatta leállt, ráépülő szoftverekről, szolgáltatásokról.

 

Várjuk megtisztelő megkeresésüket az info@beszerzokozpont.hu email címen! A gyors és pontos monitoringhoz vezető út, ezzel a kattintással kezdődik.