Hálózati tárhely szolgáltatás

Minden sikeres szervezet tudja, hogy a titok a hatékony belső kommunikáció!

Hálózati tárhely szolgáltatásunk a Megrendelőnk belső kommunikációját emeli egy helyértékkel magasabb szintre.

Képzelje el, hogy bárhonnan és bármikor elérheti üzleti dokumentumait, legyen ez egy tárgyalás közben valahol egy külső helyszínen, vagy akár a tömegközlekedésen. Akár, amíg úton van a tárgyalásra, kollégája a friss nagy méretű dokumentumait is meg tudja osztani önnel azonnal, ahogy elkészült vele.

Az emailezés a nagy méretű filok-ra nehézkes, vagy egyáltalán nem működik, míg megoldásunkkal bárhol megkapja azt, azonnal, ahol hozzáfér internethez. Az internetes szinkronizációt követően a file-ok megtalálhatóak offline, internetes kapcsolat nélkül is az Ön eszközén! Ha újra internetes kapcsolattal rendelkezik az eszköz, az utolsó frissítést követően végzett változtatásokat, automatikusan frissíti.

Megoldásunkat szolgáltatásként biztosítjuk havidíjas alapon.

Működik asztali számítógépen/notebookon, Androidon, iOS-en (vagyis telefonon és tableten ), vagy csak egy egyszerű webböngészőn keresztül is.

Magyar nyelvű támogatás és garantáltan nem használjuk másra az adatait, csak tároljuk őket, ellenben a multik szolgáltatásánál, ahol marketing adatbázisokat építenek belőle!

És a költsége… csak havi egy kávé árától indul!

 

Várjuk megtisztelő megkeresésüket az info@beszerzokozpont.hu email címen! A hatékony kommunikációhoz vezető út, ezzel a kattintással kezdődik.