Informatikai beszerzési tanácsadás és szakértői támogatás

A döntéshozók tudják, a siker titka, hogy a pénzt hatékonyan költsük el, amire garancia beszerzési tanácsadásunk!

Milyen eszközökre van nekem igazából szükségem, amivel nem becsülöm sem túl, sem alul az igényemet, így valóban csak azt fizetem ki, amire szükségem van?  Milyen eszközök azok, amik beleilleszkednek a cég hosszú távú működésébe? Milyen további üzemeltetési költségekre, kockázatokra lehet számítani a megvásárlást követően?

Ezek azok a kérdések, melyeket egy beszerzéskor a döntéshozónak meg kell fontolnia egy informatikai beszerzés során. Sajnos azonban legtöbbször ezek az információk nem állnak rendelkezésre a döntéshozók számára. Ők nem IT szakemberek, akik évek óta figyelik az IT piac változásait, így természetes, hogy szakember segítségére van szükségük. Mi megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, segítünk a megfelelő eszközök, fejlesztési irányok meghatározásában, és igény szerint kedvező áron le is szállítjuk azokat, így az „egyablakos vásárlással” kényelmesebb és hatékonyabb megbízóink működése.

 

Várjuk megtisztelő megkeresésüket az info@beszerzokozpont.hu email címen! A kimagasló ár/érték arányhoz vezető út, ezzel a kattintással kezdődik.