Adatmentés kialakítása és üzemeltetése

Ha egy vállalkozást sikerre vinni olyan, mint megmászni egy hegyet, akkor az adatmentés a biztosítókötél!

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni a fontosságát az adatmentés meglétének.

Egy KKV egész működése kerülhet kritikus helyzetbe ennek mellőzésével. Elég egy zsaroló vírus, egy műszaki meghibásodás, egy szoftveres hiba miatti adatsérülés, és eltűnnek az adatok… Bárki belegondolhat, hogy milyen hatással járhat működésére, hogy mindennap használt dokumentumai közül akár egy akár az összes elveszik. Fontos, hogy verziózott, automatikus mentést végezzenek.

A manuális átmásolás egy külső diszkre nem adatmentés, nem ad megbízható megoldást egy szervezet részére.

Egy szervezet, aki simán átmásolja valamilyen adathordozóra az adatait, az adatokba bekerülő hibákat és vírusokat is átmásolja ilyenkor!

Lehet, hogy egyszer-kétszer szerencséje van az illetőnek, de hosszútávon biztos, hogy előjön egy adatvesztés, és minél később történik meg, annál jobban fájhat, mert egyre több adatot érinthet. Az egyetlen helyes magatartás az ütemezett és verziózott adatmentésekről gondoskodni, mely segítségével ezek a katasztrófák elkerülhetőek. Nem kell drága megoldásokra gondolni, többfajta lehetőség áll a rendelkezésünkre, mely egy KKV számára is elegendő biztonságot nyújt megfizethető áron.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket az info@beszerzokozpont.hu email címen! A biztonságos és hatékony mentéshez vezető út, ezzel a kattintással kezdődik.